طالبان آمریکا را تهدید کرد-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

طالبان آمریکا را تهدید کرد

سخنگو و معاون وزارت اطلاعات و فرهنگ طالبان گفت که عدم به رسمیت شناختن دولت جدید افغانستان، برای منطقه و جهان پیامد‌هایی خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۵ - ۰۹ آبان ۱۴۰۰ - 2021 October 31
کد خبر: ۱۰۷۵۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، «ذبیح‌الله مجاهد» سخنگو و معاون وزارت اطلاعات و فرهنگ طالبان در یک نشست خبری خطاب به آمریکا و دیگر کشور‌های جهان گفت که به رسمیت نشناختن طالبان و عدم آزادسازی دارایی‌های افغانستان مشکلاتی را برای این کشور و جهان به همراه خواهد داشت.

این درحالی است که پس از تسلط طالبان بر افغانستان در تاریخ ۲۴ مرداد ماه هنوز هیچ کشوری بطور رسمی دولت موقت آن‌ها را به رسمیت نشاخته است.

به گزارش «رویترز»، مجاهد گفت: پیام ما به آمریکا این است که اگر عدم به رسمیت شناختن ادامه یابد، مشکلات افغانستان ادامه خواهد یافت، این مشکلی برای منطقه خواهد بود و می‌تواند به مشکلی برای جهان تبدیل شود.

وی افزود که طالبان و آمریکا در سال ۲۰۰۱ میلادی به دلیل عدم وجود روابط دیپلماتیک رسمی وارد جنگ شدند.

سخنگوی طالبان با اظهار اینکه به رسمیت شناخته شدن حق مردم افغانستان است، تصریح کرد: مسائلی که باعث جنگ شد، با مذاکره حل می‌شد، می‌توانست با سازش سیاسی هم حل شود.

مجاهد با ابراز امیدواری درباره به رسمیت شناختن طالبان توسط کشور‌های جهان در آینده نزدیک، افزود: در نشست مسکو کشور‌ها بطور غیرمستقیم ما را دولت خطاب کردند.

معاون وزارت اطلاعات و فرهنگ طالبان در ادامه نیز از تمامی کشور‌ها خواست تا نمایندگی سیاسی خود را در افغانستان فعال کنند و تاکید کرد که طالبان به هیچ کشوری اجازه نخواهند داد تا در افغانستان پایگاه نظامی ایجاد کند.



وی با اظهار اینکه طالبان نسبت به حفظ منافع دو کشور متعهد است، افزود که تاکنون هیچ مسئولی بطور رسمی درباره حقابه ایران با آن‌ها وارد گفتگو نشده است./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر